banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Twitter 140 kareter sınırını kaldırıyor mu? Twittera fotoğraf eleince kaç karekter kalıyor?

Dolandırıcılar şafak operasyonu ile yakalandı
Edinilen bilgiye göre; Hatay’ın Dörtyol ilçesinde ikamet eden M.B. adlı vatandaşı 106 bin 947 TL dolandıkları iddia edilen A.B ve A.K adlı şahıslar düzenlenen şafak operasyonu ile yakalandı.



Akçakale ilçe emniyet müdürlüğü'ne bağlı  asayiş büro ekipleri yaptıkları başarılı istihbarat çalışması neticesinde şahısların Akçakale’ye bağlı bir köyde ikamet ettikleri tespit edilerek, bugün sabah şafak vakti düzenlenen başarılı bir operasyonla A.B ve A.K yakalanarak gözaltına alındı.



Yakalanan şahıslar Akçakale ilçe emniyet müdürlüğün'de ifadesi alındıktan sonra çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Şanlıurfa E-Tipi Kapalı Ceza Evine gönderildi.



Konuyla ilgili soruşturma devam ediyor.

Mustafa Güçlü / GAPHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.