banner2
Öne Çıkanlar ABD Emir Preldzic 4 Milot Rashica Milot Rashica Galatasaray Ömer Uzun

Doktorları: Tatlıses konuşuyor, el sıkıyor

 Basından vurulan ve ağır yaralı olarak yoğun bakımda yatan İbrahim Tatlıses'in doktorları müjdeli haberi verdi. Ünlü sanatçının, solunum cihazından ayrıldığını ve komutları algılayıp, konuştuğu açıklandı. İşte detaylar:

İbrahim Tatlıses'in doktorları şunları kaydetti:

Bugün size daha iyi haberler vereceğiz. Sayın İnbrahim Tatlıses düne göre daha iyi bir durumdadır. Dün gece itibariyle kendi başına solunumunu sürdürebilir hale geldi. Cihazdan tamamen ayrıldı. Komutlarımızı algılıyor. Elimizi sıkıyor. Sağ bacağını ve sağ elini oynat dediğimizde komutlara cevap veriyor. Bu olumlu bir gelişme.

İKİ İLERİ BİR GERİ OLABİLİR

Filmleri de daha iyi. Yoğun bakımda tedavisi devam edecek. Fakat işler iki ileri giderken bir geri gelebilir. Bunu ailesine de söyledik.

SOLDA PROBLEM VAR

Sol tarafından problem var ve devam ediyor. Şu anda onu sorgulamıyoruz. Kendisinden böyle bir talepte bulunmadık. Daha sonra fizik tedaviyle bunu aşabilir.

Hayati tehlikesi buraya geldiğinde yüzde 80'lerdeydi şimdilerde ise yüzde 10'larda.

"İYİYİM" DİYOR

Kendisine nasılsınız dediğimizde "İyiyim" şeklinde cevap veriyor..
Haber 7

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.