banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin MHP

Doktorlara Ödül'


200 Yataklı Viranşehir Devlet Hastanesinde vatandaşlara hizmet veren doktorlar Viranşehir tarihinde ilk kez ilçe bazı ameliyatlar gerçekleştirmişlerdi. Op. Dr. Şeref Okay, Op. Dr. Alper Aytekin “Kapalı Troide Bezi”, Op. Dr. Serkan Zengin “Açık bel fıtığı ameliyatı”, Op. Dr. Mustafa Yaşar ve Op. Dr.Semra Akkaya ise “Katarakt ameliyatı”nı Viranşehir’de ilk yaptı. Kaymakamımız Sayın Dr. Huzeyfe Citer Viranşehir’de bir ilki gerçekleştiren doktorları başarı belgesi ile ödüllendirerek haziran ayının başarılı memurları olarak taltif etti.

Kaymakamlık makamında doktorlarla bir araya gelen Sayın Citer doktorluk mesleğinin zor olduğunu belirterek şunları kaydetti: ” Doktorluk mesleği fedakarlık isteyen kutsal bir meslektir. İnsanlar tedavi olmak için gittikleri doktorlara canlarını emanet ediyorlar. Doktorların bu emanete en iyi şekilde sahip çıkmaları gerekiyor. Viranşehir Devlet Hastanesi modern olanaklara sahip bir hastanemiz. Doktorlarımız insiyatif alırlarsa hastane bünyesinde önemli çalışmalara imza atabilirler. Buraya davet ettiğimiz arkadaşlarımız ilçe tarihine geçecek çalışmalar yapmışlar. Vatandaşlarımızın civar il ve ilçelere gitmeden Viranşehir’de tedavi olmalarını sağladılar. İlçe Kaymakamı olarak doktorlarımızla gurur duydum.Ameliyatlrın ilçemizde yağılması sağlayan başta Başhekim İlhan Erkan Bey’e ve doktorlarımıza  ve hastane çalışanımıza teşekkür ediyorum.

Viranşehir tarihinde ilk kez bu tür ameliyatları gerçekleştirdikleri için mutlu olduklarını ifade eden Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. İlhan Erkan, ilçe halkının en iyi hizmetlere layık olduğu belirterek, kaliteli sağlık hizmeti verebilmek için bütün imkanları seferber ettiklerini söyledi.

Bu amaçla kendilerine hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen başta Kaymakamımız Sayın Dr. Huzeyfe Citer’e, Şanlıurfa Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr.M. Cihan Ekmen’e, operasyonları yapan doktorlara ve emeği geçen çalışanlara teşekkür etti.

Yaklaşık yarım saat süren ödül töreninin ardından Kaymakamımız Sayın Citer, Doktorlarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra program sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.