banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl deniz üssü İstanbul Sözleşmesi derhal iptal edilmeli Şanlıurfa Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği (ŞASEMKOM) Kur’an-Kerim

Doğuş Üniversitesi İrtibat Ofisine Milletvekili Ziyareti

Doğuş Üniversitesi Tanıtım Temsilcisi Mehmet Güneş ile görüşen Kaya, yürütülen faaliyetlere ilişkin bilgi aldı. Güneş, düzenledikleri konferanslarla başta öğrenciler olmak üzere öğretmenlere, velilere sınav sürecinde destek olduklarını söyledi. Şanlıurfa’daki çeşitli meslek örgütlerine yönelik eğitim seminerleri gerçekleştirdiklerini de belirten Güneş, bu sayede Doğuş Üniversitesi’nin deneyimli akademik kadrosunun Urfalılara önemli bilgiler aktardığına dikkat çekti.
Kaya da Doğuş Üniversitesi’nin İstanbul ile Urfa arasında köprü kuran başarılı bir çalışma gerçekleştirdiğine değinerek, eğitim için atılan her olumlu adımın çok özel olduğunun altını çizdi. Doğuş Üniversitesi’ni başarılı çalışmaları nedeniyle tebrik eden Kaya, ülkenin geleceğinin iyi yetişmiş nesillere bağlı olduğunu vurguladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.