banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Doğan: Anneler Günü'nü kutlayamayacağım

Mehmet Şimşek'in anneler için duası

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Allahım bu hayırlı süreci başarmamız için bize kuvvet ver ki analarımıza adanmış en güzel armağan olarak onlara sunalım." diye dua etti. Nihat Doğan ise "Reyhanlı'da analar ağlarken kusura bakmayın ben burada Anneler Günü'nü kutlayamayacağım." diye yazdı.

Sanatçı İbrahim Tatlıses, "Başta annem olmak üzere tüm annelerin ve yeni anne olan eşim Ayşegül'ün Anneler Günü'nü kutlarım. Allahım tüm evlatları annesiz bırakmasın." temennisini iletti.

Şarkıcı Gülben Ergen, "Hatay Reyhanlı'da ailesini yitirenlerin acı günü, annesini toprağa koyanların günü, Anneler Günü." ifadelerini kulandı.

Şarkıcılar Demet Sağıroğlu, "Anaların ağlamadığı her gün Anneler Günü." derken Yonca Evcimik "Ana gibi yar olmaz, canım annem ve tüm anaların ellerinden öpüyorum. Bir gün değil her gün kutlasak hakkınız ödenmez." cümlelerini kullandı.

Sanatçı Nilgün Belgün, annesine duyduğu özlemi şu cümle ile ifade etti: "Beraber gülmeyi özlediğim insanlar var. Annem... Onunla sohbet etmeyi, onunla dertleşmeyi, onunla gülmeyi, onunla çare bulmayı çok özledim."

Annesini çok sevdiğini söyleyen pop sanatçısı Nil Burak, "Ne yazık ki 4 yıl evvel kaybettim. Gençler annelerinizin kıymetini bilin. Unutmayın, ağlarsa anam ağlar demişler." tavsiyesinde bulundu.

"YÜZÜNE BAKAMAYANLARIN YERİNE BAKMAK SEVAPTIR"

Şarkıcı Doğuş, annelerin kıymetinin yaşarken bilinmesini istedi. Oyuncu Oktay Kaynarca, "Annelerin yüzüne bakmak, bakamayanların yerine de bakmak sevaptır. Her kadının Anneler Günü'nü kutlarım." dedi.

Şarkıcı Işın Karaca, "Dünyadaki tüm anneciklerin Anneler Günü kutlu olsun demek isterdim ama gel gör ki Reyhanlı'daki anne ve evlatlarda aklım." diye yazarak üzüntüsünü dile getirdi.

Televizyoncu Aykut Işıklar, anneliğin zor bir görev olduğuna vurgu yaptı. Yapımcı Birol Güven, "Annenizi arayın, annenizi arayın. Ulan gören de bizi annelerini sadece şükran gününde gören Amerikalı zannedecek. Biz zaten hep beraberiz." eleştirisinde bulundu

Şarkıcı Nihat Doğan, "Kimse kusura bakmasın. Reyhanlı'da analar ağlarken ben burada Anneler Günü'nü kutlayamayacağım. Reyhanlı'daki anaların acısı benim acımdır :((" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.