banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Urfa Balıklıgöl MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Doğalgazdan zehirlenerek hayatını kaybedenler defnedildi

İstanbul’un Gaziosmanpaşa ilçesinde, doğalgazdan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybeden anne ve 3 çocuğu Batman’da gözyaşları içerisinde defnedildi.

Dün oturdukları İstanbul’un Gaziosmanpaşa ilçesinde gazdan zehirlenerek hayatını kaybeden anne ve 3 çocuğunun cenazesi, yakınları tarafından İstanbul Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsi işlemlerinin ardından cenazeleri alınarak, karayolu ile memleketleri Batman'a getirildi.

Hayatını kaybeden anne Hediye Üzüm ile çocukları Baran, Rojhad ve Zeynep'in cenazeleri bugün memleketleri Batman'da sevenleri tarafından gözyaşları içerisinde toprağa verildi.

Kent merkezindeki Asri Mezarlığa getirilen cenazeler, camide kılınan cenaze namazının ardından yan yana gömülürken defin sırasında Üzüm ailesinin yakınları sinir krizleri geçirdi.

İstanbul Gaziosmanpaşa Yenimahalle Paşa Çayırı Caddesi'ndeki bir apartmanın bodrum katında yaşayan anne Hediye Üzüm ile çocukları Baran (9), Rojhad (6) ve Zeynep (4) gaz zehirlenmesi sonucu hayatını kaybetmişti. (M. Fatih Akgül- İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.