banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan Ziylan Enver Sedat Yahlizade

Diyarbakır'dan getirilen esrarı emniyet ele geçirdi

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada; “Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz görevlilerince Uyuşturucu Madde ticareti yapan şahıslara yönelik olarak 21 Ağustos 2012 günü yapılan çalışmalar neticesinde;

 

21.08.2012 günü saat:21.30 sıralarında Diyarbakır-Şanlıurfa Karayolu üzerinde yapılan uygulamalar esnasında toplam daralı ağırlığı 55 kilo 300 gram esrar maddesi ele geçirilmiş ve olayla bağlantısı bulunan Y.Y. isimli (1) şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınmışlardır.

 

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü olarak Kaçakçılık ve Organize Suç Örgütlerine karşı geçmiş dönemde yürütülen ve birçok suç yapılanmasının çökertildiği başarılı operasyonlara, hassasiyetle ve titizlikle devam edilmektedir. Bu mücadelemizde vatandaşlarımızdan aldığımız büyük destek bizi son derece memnun etmekte ve motivasyon kaynağımız olmaktadır” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.