banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa karbonmonoksit Balıklıgöl Tomas Wiesner

Diyarbakır'daki saldırıda 1 polis hayatını kaybetti

Diyarbakır’ın merkez Kayapınar ilçesinde yüzü maskeli bir kişi tarafından trafik polisi aracına yapılan saldırıda ağır yaralanan 2 polisten birinin hayatını kaybettiği belirtildi.

Olay, saat 13.20 sıralarında, Kayapınar ilçesi Diclekent semti Yılmaz Güney Caddesi Selahattin Eyyubi Bulvarı kavşağında meydana geldi. Beyaz renkli binek bir otomobilden inen yüzü maskeli bir kişi, uzun namlulu silahla kavşakta bulunan trafik polisi aracına saldırdı. Polis aracını tarayan kişi, daha sonra geldiği araca binerek olay yerinden uzaklaştı.

Saldırı sonucunda ağır yaralanan 2 polisten Ahmet Kılıç hayatını kaybederken, İlker Narin’in ise tedavisine kaldırıldığı hastanede devam ediliyor.

Yaşanan silahlı saldırıdan sonra çevrede bulunan bazı işyerlerinin kepenklerine ve camlarına kurşun isabet ettiği görüldü. (Hamza Adiyaman-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.