banner2
Öne Çıkanlar Taşlıdere Eyyübiye Belediyesi Aşağı Yazıcı Küçük Çamurlu Akhisar Belediyespor

Diyarbakır'daki DBP'li belediyelerin iş araçlarına el konuldu

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı, PKK’ye yardım ettikleri gerekçesiyle Diyarbakır'daki bazı ilçe belediyeleri hakkında soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında birçok iş makinesi ve araca el konuldu.

Cumhuriyet Başsavcılığı, PKK’ye yardım ettikleri gerekçesiyle Diyarbakır'a bağlı; Dicle, Silvan, Sur, Kulp, Bismil ve Lice belediyeleri hakkında başlatılan soruşturma çerçevesinde bu belediyelere ait bazı kepçe ve araçlara el koydu.

Soruşturma kapsamında yakalanan; F.K, H.C, A.R.Ç, Y.S. ve A.Ö.  çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildiler.  

Hatırlanacağı üzere DBP’li belediyeler, belediyenin iş makinelerini kullanılarak PKK’ye destek verme amacıyla çukur kazma iddiaları ile gündeme gelmişti.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.