banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Suruç Şanlıurfa Balıklıgöl

Diyarbakır'daki çatışmalarda hamile bir kadın yaralandı

Diyarbakır’ın merkez Sur ilçesinde hendekler kazan PKK’li gruba yönelik dün başlatılan operasyona çok sayıda polis katıldı. Operasyonda, zırhlı iş makinaları ve akrep tipi araçlar da kullanıldı. Lalebey, Alipaşa ve Hasırlı Mahallelerinde polis ile PKK’liler arasında çatışma çıktı. Çatışmalarda hamile bir kadının yaralandığı bildirildi.

Hasırlı Mahallesi’ne yapılan operasyonda hendekleri kapatan polis ile PKK’liler arasında yaşanan çatışma sırasında evinin avlusunda bulunan hamile kadın yaralandı. Kadın, çatışmalar nedeniyle iki saat sonra hastaneye kaldırılabildi.

Hava destekli operasyonda polis sokakların giriş ve çıkışlarını kapatarak çok sayıda ev ve dernek binasına baskın yaptı. Baskınlar esnasında çatışmalar meydana gelirken çok sayıda kişinin de gözaltına alındığı belirtildi.

Gece saatlerinde ise Diyarbakır’ın Bağlar, Sur, Yenişehir ilçeleri başta olmak üzere birçok yerde polise saldırı yapıldı. Polisin karşılık vermesi üzerine ise yer yer çatışmalar yaşandı. (M. Sıddık Bilge  – İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.