banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Sanlıurfa Haber Martin Vitik Yayladağıspor Rasmus Hoejlund

Diyarbakır'da sokağa çıkma yasağı

Diyarbakır’da meydana gelen olaylar nedeniyle merkez Sur ilçesindeki bazı bölgelerde sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

Diyarbakır Valiliğinin konu ile ilgili yaptığı açıklamada, halkın can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla saat 05.00’ten itibaren yasağın başladığı belirtildi.

Açıklamada, “Abdaldede, Alipaşa, Cami Kebir, Cami Nebi, Cevatpaşa,  Dabanoğlu, Fatihpaşa, Hasırlı, İskenderpaşa, Melikahmet, Ziya Gökalp, Lalebey, Süleyman Nazif, Savaş ve Cemal Yılmaz Mahallelerinde saat 05.00’ten geçerli olmak üzere ikinci bir duyuruya kadar sokağa çıkma yasağı ilan edilmiştir.” denildi.

Sokağa çıkma yasağının bitim süresinin ayrıca duyurulacağı bildirilirken, birçok yerde hendek kazılan bölgede çatışmaların devam ettiği öğrenildi. Bölgede elektrik kesintisi de olduğu belirtiliyor.

Öte yandan, Bağlar ilçesinin çeşitli yerlerinde ve Yenişehir ilçesine bağlı Şehitlik semtinde silah seslerinin duyulduğu öğrenildi.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.