banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Diyarbakır'da silahlı saldırıya uğrayan şahıs yaralandı

Diyarbakır’ın merkez Bağlar ilçesinde bir pastanenin yanında duran bir şahsa, kimliği belirsiz kişilerce silahlı saldırı yapıldı.   

Alınan bilgilere göre olay, Bağlar ilçesi Emek Caddesi’nde bulunan Polis okulu civarında    saat 17.30 sıralarında meydana geldi. Görgü tanıklarından alınan bilgiye göre, Emek Caddesi üzerindeki bir pastanenin yanında bekleyen ve henüz ismi öğrenilmeyen bir şahsa, kimliği belirsiz bir kişi tarafından tabanca ile defalarca ateş açıldı..

Saldırıdan sonra saldırganın olay yerinden kaçtığı, vücuduna isabet eden kurşunlarla yere yığılan şahsın ise ticari bir taksi ile yakındaki özel bir hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Saldırının hangi nedenden dolayı yapıldığı bilinmezken, polis olay yerine gelerek inceleme yaparak soruşturma başlattı.   (Hamza Adiyaman-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.