banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Haliliye Emir Preldzic 4 Sanlıurfa Haber

Diyarbakır'da Seçim Güvenliği Toplantısı yapıldı

1 Kasım’da yapılacak 26’ncı Dönem Milletvekili Genel Seçimlerine hazırlık kapsamında, İçişleri Bakanı Selami Altınok ile bölge illerinden valiler ve emniyet müdürlerinin katılımıyla Seçim Güvenliği Toplantısı yapıldı.

Toplantı için Van’dan Diyarbakır’a gelen Bakan Altınok’u, Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy karşıladı.

Seçim Güvenliği Toplantısı’nın yapıldığı Diyarbakır Valiliğine geçen İçişleri Bakanı Altınok, toplantı öncesi basın mensuplarına açıklama yaptı.

Türkiye’nin 8 bölgesinde seçim güvenliğiyle alakalı toplantılar yapacakları bilgisini veren Bakan Altınok, vatandaşların özgür iradesinin sandığa yansıması için çalışma yürüttüklerini söyledi.

Genel seçim için gerekli tedbirleri sağlamaya çalıştıklarını ifade eden Altınok, “Seçimler, Yüksek Seçim Kurulunun kontrolünde yapılıyor. Kamu düzeninin ve güvenliğin sağlanması noktasında bakanlığımızın görevleri var. O görevleri, bölgeden gelen valilerimiz, alay komutanlarımız, emniyet müdürlerimiz ve diğer güvenlik birimi yetkilileriyle değerlendireceğiz. Gelen tedbirleri konuşacağız. Ondan sonra da uygulama geçeceğiz. Seçimlerin hayırlı olmasını ve hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Huzur ve güven içerisinde bir seçim için gayret göstereceğiz ve gerekeni yapacağız.” dedi. (Hamza Adiyaman/Emrah Deniz - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.