banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der toz Sugeldi Candeias

Diyarbakır'da Peygamber Sevgisi

Peygamber Sevdalıları Platformu, Diyarbakır İstasyon Meydanı'nda Kutlu Doğum etkinliği düzenledi.Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından açık alanda bu yıl 3'üncüsü düzenlenen "Kutlu Doğum" etkinliğini Diyarbakır İstasyon Meydanı'nda düzenlendi.

Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı etkinliğe halk İstasyon Meydanı'nın dört ana caddesine kurulan "polis kontrol" noktalarından geçtikten sonra alana girebildiler.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle, saat 13.00'te başlayan Kutlu Doğum programı, selamlama konuşması, ilahi ve ezgilerle devam etti.

Diyarbakır istasyon Meydanı'nda düzenlenen Kutlu Doğum etkiliğine HAMAS yetkilisi Dr Nevaf Tekruri de katıldı. Tekruri, bu topluluğun Diyarbakırlıları yücelttiğini ifade ederek, "inşallah sizinle beraber yeniden Filistin'i özgürleştireceğiz" dedi.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.