banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Diyarbakır'da kaçırılan 4 aylık bebek kurtarıldı

 İki gün önce Diyarbakır merkez Bağlar ilçesi Şeyh Şamil Mahallesi 621. Sokak'ta 4 aylık Yunus bebeği ‘sünnet ettireceğiz’ bahanesiyle alarak kayıplara karışan bir kadın ve ona yardım ettiği tespit edilen bir erkek polis ve jandarmanın takibi sonrası Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde yakalandı.

İki  gün önce saat 13.30 sıralarında, Diyarbakır merkez Bağlar ilçesi Şeyh Şamil Mahallesi 621. Sokak'ta bulunan Emrullah Teyfur’un evine gelerek kendisini Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) personeli olarak tanıtan bir kadın, erkek çocukları toplu olarak sünnet ettirdiklerini ve ailelerine gıda yardımında bulunduklarını söylemiş, anne Emine Teyfur’u çocuğun kimliğini alması için eve gönderdikten sonra çocuğu alarak kayıplara karışmıştı.

Kaçırılma olayından sonra geniş çaplı bir arama kurtarma çalışması başlatan polis ve jandarma, insansız hava aracının da (İHA) destek verdiği operasyonda, Diyarbakır Kulp ilçesinde olduğunu tespit ettiği 4 aylık Yunus bebeği kurtararak ailesine teslim etti.

Olayla ilgili olarak; çocuğu kaçıran kadının gözaltına alındığı öğrenilirken, kaçırma olayında kadına yardım ettiği tespit edilen bir kişinin de yakalandığı ve sorgulanmaları için Kulp Emniyet Müdürlüğüne götürüldükleri belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. (İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.