banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Diyarbakır'da işyerine bombalı saldırı

 

Diyarbakır’ın merkez Bağlar ilçesinde dün 21. 30 sıralarında Nükhet Coşkun Caddesi Dörtyol Kavşağı’nda bulunan bir kuyumcuya kimliği belirsiz kişiler tarafından bombalı saldırı yapıldı.

Olay, merkez Bağlar ilçesi Nükhet Coşkun Caddesi Dörtyol Kavşağı’nda meydana geldi. Burada bulunan bir kuyumcuya saat 21.30 sıralarında iki kişi oldukları tespit edilen maskeli saldırganalr tarafından el yapımı bomba atıldı.

Saldırıda, işyerinin kapalı olması nedeniyle ölen ya da yaralanan olmazken, maddi hasar oluştu. Saldırı nedeniyle panikleyen çevredeki esnaf da tedirgin olarak kepenk kapattı. Olay yerine gelen polis, işyerinin etrafında güvenlik şeridi oluşturup, incelemelerde bulunurken, kaçan saldırganların yakalanması için inceleme başlatıldı.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.