banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Diyarbakır'da çatışma: 1 sivil yaralandı

Kayapınar Huzurevleri Mahallesi’nde polise yapılan silahlı saldırı esnasında kurşunların isabet ettiği kahvehane işletmecisi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, akşam saat 17.30 sıralarında Huzurevleri Mahallesi’nde, AK Parti il binasının bir arka sokağında polis aracına, siyah renkli bir otomobilden inen kişiler tarafından uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Bu sırada kurşunların hedefi olan bir kahvehane işletmecisi yaralandı. Kimi ev ve işyerleri de kurşunların hedefi oldu. Çıkan çatışma sonrası olay yerinden uzaklaşan saldırganların, Park Orman civarında otomobili bırakıp kaçtığı belirtildi.

Görgü tanıkları, terk edilen araçta arama yapan polisin 2 roketatar ve uzun namlulu silah bulduğunu ileri sürdüler.

Öte yandan akşam saatlerinde PKK’ye yakınlığıyla bilinen kurumlara polis tarafından baskın yapıldığı ve çok sayıda gözaltı olduğu bildirildi.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.