banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Diyarbakır'da bombalı saldırı: 2 yaralı

Edinilen bilgilere göre merkez Yenişehir ilçesi Şehitlik Mahallesi’nde Gençlik Destek Merkezi önünde duran TOMA’ya düzenlenen bombalı saldırıda yoldan geçen 2 kişi yaralandı.

Olay saat 15,40 sıralarında Yaradanakul Caddesi’nde bulunan Gençlik Destek Merkezi önünde meydana geldi. Kimliği belirsiz bir kişi Gençlik Destek Merkezi önünde bulunan toplumsal olaylara müdahale aracına el yapımı bomba ile saldırıda bulundu.

Saldırı esnasında yoldan geçmekte olan 2 kişi yaralandı. El yapımı bombanın parçalarının isabet ettiği yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla Diyarbakır Gazi Yaşargil Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Olay yerine gelen polis, caddeyi trafiğe kapatarak incelemelerde bulundu.

Saldırıda yaralananların durumunun iyi olduğu öğrenildi. Yaralılardan birinin elinden diğerinin ise karın bölgesine aldığı şarapnel parçasından yaralandığı bildirildi. Görgü tanıkları yaralılardan birinin el arabası ile taşımacılık yaptığını ifade ettiler.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. (M.Hüseyin Temel / Yunus Sırat – İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.