banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Diyarbakır'da bir kişi boğazı kesilerek öldürüldü

Diyarbakır merkez Kayapınar ilçesinde kuaför dükkânı işleten Aziz isimli bir kişi, iş yerinde boğazı kesilmiş halde bulundu.

Görgü tanıklarının ifadelerine göre, Aziz isimli kişinin bu sabah saat 09.00 sıralarında iş yerine gittiği ve bir süre sonra kepenklerinin kapalı olduğunun görüldüğü belirtildi. Aziz’in iş yeri kepenginin uzun süre açılmaması ve telefonlarına da cevap vermemesi üzerine, kardeşi tarafından kepenk yedek anahtar ile açıldı. Ardından Aziz’in boğazının kesilerek öldürüldüğü ortaya çıktı.

Cenaze, olay yerine gelen savcının incelenmesinden sonra otopsisi yapılmak üzere morga götürüldü. Polisin olayla ilgili olarak, öldürülen şahsın kimi yakınlarını gözaltına aldığı öğrenildi.  

Cinayetin sebebi ve kim ya da kimler tarafından yapıldığı hakkında soruşturma devam ediyor. (M. Sıddık Bilge-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.