banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Balıklıgöl Suruç Urfa Haber

Diyarbakır'da bir IŞİD'li tutuklandı

Diyarbakır'da yapılan baskında gözaltına alına M.K ve A.S adli işlemlerinin ardından savcılığa çıkarıldı. ifadelerinin ardından M.K serbest bırakılırken A.S ise "Anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs etme"  suçundan tutuklandı.

Hatırlanacağı üzere Diyarbakır'da geçen hafta IŞİD'lilerin yakalanmasına yönelik yapılan baskınlarda  çatışma çıkmış,  çatışmada 2 polis hayatını kaybetmiş 7 IŞİD'li ise öldürülmüştü.

Yakalanan 17 şüpheliden 7 kişi, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığında alınan ifadelerinin ardından serbest bırakılmış, tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen 10 zanlıdan 8 kişi tutuklanmıştı. 2 kişi ise sorgusunun ardından Adli Kontrol Hükümlerinin uygulanması kararıyla serbest bırakılmışlardı.  (İLHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.