banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

Diyarbakır'da 4 PKK'li yakalandı

Silvan’da 14 Kasım 2015 tarihinde operasyondan dönen askerlere yönelik gerçekleştirilen olaylarla ilgili şüphelilerin yakalanması yönünde yapılan baskınlarda; Birinin yaşı küçük olmak üzere 4 kişi yakalandı.

Diyarbakır Valiliğinde yapılan açıklamada, baskınlarda yakalanan şahıslar; Y.K, M.D, V.D ve M.S Silvan Cumhuriyet Başsavcılığınca alınan ifadelerinin ardından ‘Terör örgütü Propagandası yapma, Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini, Yargı Organlarını, Askeri veya Emniyet Teşkilatını alenen aşağılama’ gerekçesiyle tutuklanmaları talebi ile Silvan Sulh Ceza Hâkimliğine sevk edildiler.

Sorgularının ardından şüpheliler; Y.K. ve M.D. serbest bırakılırken V.D. ve M.S. isimli 2 şüpheliler ise tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

Silvan Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında kimliği tespit edilen şüpheli bir kişinin ise arandığı belirtildi.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.