banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan Ziylan

Diyarbakır'da 111 bin paket kaçak sigara ele geçirildi

Diyarbakır’da yapılan yol kontrollerinde toplam 111 bin paket kaçak sigara ele geçirilirken olayla ilgili 4 kişi hakkında ise adli işlem başlatıldığı bildirildi.

Yapılan çeşitli aramalar sonucunda, batı illerine gitmekte olan ve araç içerisinde gizledikleri belirtilen toplamda 111 bin paket kaçak sigara ele geçirildiği belirlendi.

Konuyla ilgili Diyarbakır Valiliği tarafından yapılan açıklamada, “Doğu illerinden Diyarbakır ilini geçiş güzergâhını kullanarak, batı illerine araçlar içerisine gizledikleri kaçak sigara nakleden şahıslara yönelik yapılan 2 ayrı baskında, piyasa değeri 555 bin TL olan toplam 111 bin paket kaçak sigara ele geçirilmiştir.” ifadelerine yer verildi.

Valilik olayla ilgili 4 kişi hakkında adli işlem başlatıldığı ve kaçak sigara naklinde kullanılan 2 araca da el konulduğunu belirtti.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.