banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry Lübnan

Diyarbakır Valiliğinden sokağa çıkma yasağıyla ilgili açıklama

Diyarbakır’ın merkez Sur ilçesinde 2 polisin hayatını kaybettiği saldırı sonrası Valilik tarafından sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

Diyarbakır Valiliğinin konu ile ilgili yaptığı açıklamada, saat 09.30’da başlayan yasağın ikinci bir duyuruya kadar devam edeceği belirtildi.

Açıklamada, “İlimiz merkez Sur ilçesinde Sur içinde kalan bölgede (Abdaldede, Alipaşa, Cami Kebir, Cami Nebi, Cevatpaşa,  Dabanoğlu, Fatihpaşa, Hasırlı, İskenderpaşa, Melikahmet  Ziya Gökalp, Lalebey, Süleyman Nazif, Savaş, Cemal Yılmaz Mahallelerinde) 6 Eylül 2015 Pazar günü 09.30’dan geçerli olmak üzere ikinci bir duyuruya kadar sokağa çıkma yasağı ilan edilmiştir.” denildi.

Halkın can ve mal güvenlikleri açısından söz konusu yasağa uymalarının önem arz ettiği belirtilen açıklamada, sokağa çıkma yasağının bitim süresinin ayrıca ilan edileceği ifade edildi.

Sur ilçesinde PKK’liler tarafından kazılan hendekleri kapatmak isteyen polislere sabah saatlerinde roketatarlı saldırı yapılmış, saldırı sonucu 2 polis hayatını kaybederken, 3 polis de yaralanmıştı.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.