banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Urfa Balıklıgöl Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Diyarbakır Umut Kapısı Eylül ayı faaliyet raporunu açıkladı

Diyarbakır’da yaptığı hayırlı faaliyetlerle fakir ve muhtaç ailelerin yüzünü güldüren Umut Kapısı Gıda Bankası, Eylül ayı faaliyet raporunu açıkladı. Açıklamada, 209 aileye 8 bin 539 TL değerinde yardımda bulunulduğu ifade edildi.

Bugüne kadar on binlerce mağdur ve muhtaç aileye gıda, elbise, kırmızı et, beyaz et, temizlik ürünleri ve temel ihtiyaç malzemesi dağıtan Diyarbakır Umut Kapısı Gıda Bankası, kamuoyuyla paylaştığı Eylül ayı faaliyet raporunda, “134 aileye 5 bin 539 TL değerinde gıda ürünlerinden oluşan yardım, 75 aileye ise 3 bin TL değerinde kırmızı et yardımında bulunduk. Toplamda ise 209 aileye 8 bin 539 TL değerinde yardımda bulunduk.” denildi.

Açıklamanın devamında, “Yapılan bu faaliyetler muhakkak ki siz değerli hayırsever halkımız ve gönüllü kardeşlerimiz tarafında yapılmaktadır. Muhtaç, fakir ve yoksul ailelere ulaştırılmasında da göstermiş olduğunuz gayretten dolayı teşekkür ediyoruz.” ifadelerine yer verildi.

Ayrıca, Diyarbakır Sur ilçesinde sokağa çıkma yasağı nedeniyle ekmek alamayan binlerce aileye Umut Kapısı Gıda Bankası, ekmek dağıtarak ilçede mahsur kalan ailelere yardım elini uzattı.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.