banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin MHP

Diyarbakır Umut Kapısı Derneği yüzlerce aileye yardım yaptı

Diyarbakır’da yaptığı yardım faaliyetleri ile halkın gönlünü kazanan Umut Kapısı Gıda Bankası, 2015 Ağustos ayı faaliyet raporunu kamuoyuyla paylaştı.

Yardımlar ile ilgili İlke Haber Ajansına değerlendirmede bulunan Diyarbakır Umut Kapısı Gıda Bankası Başkanı M. Sıddık Furkan, Umut Kapısı Gıda Bankası olarak yapılan yardımların hayırseverlerin katkılarıyla yapıldığına dikkat çekerek, hayırseverlerin yapmış olduğu katkılar sayesinde mağdur ve muhtaç ailelere ulaştırılmaya devam ettiğini söyledi.

Diyarbakır Umut Kapısı Gıda Bankası Başkanı Furkan, kendilerine ulaşan hayır sahibi her kesin yardımlarının nereye gittiğini gönül rahatlığı ile takip edebildiğini dile getirdi.

336 aileye 11 bin TL değerinde yardım

130 aileye 6 bin 593 TL değerinde gıda yardımı yapıldığını ifade eden Furkan, bununla beraber 105 aileye ise 4 bin 200 TL değerinde kırmızı et yardımı yapıldığını belirtti.

101 aileye de 248 TL değerinde temizlik ürünü yardımı yapıldığını açıklayan Furkan, 101 aileye ise 248 TL değerinde temizlik ürünü verildiğini ifade etti.

Furkan daha sonra, “Toplamda 336 aileye mağdur ve ihtiyaç sahibi aileye 11 bin TL değerinde yardım edilmiştir. Mağdur ve fakir ailelere ulaşma noktasında yardımlarını esirgemeyen başta Diyarbakır halkına ve tüm gönüllülerimize teşekkürlerimizi iletiyoruz. Yapmış oldukları yardım ve hayırların kabul olmasını şanı yüce rabbimizden dileriz. Elhamdülillah 2015 yılı içinde bu Ağustos ayında tüm tespit ve değerlendirme çalışmalarımızı bitirip Eylül ayı itibari ile tekrar gıda bankamızda yardıma muhtaç ailelere yardımlarda bulunmaya başlayacağız.” İfadelerine yer verdi. (M. Sıddık Bilge – İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.