banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Haliliye Sanlıurfa

Urfa yolunda Minibüs devrildi: 6 ölü, 4 yaralı

Sokağa çıkma yasağının sona erdiği Hakkari’nin Yüksekova ilçesine dönen aileyi taşıyan minibüsün kaza yapması sonucu 3’ü çocuk 6 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi ise yaralandı.


Diyarbakır-Şanlıurfa karayolu üzerinde seyir halindeki bir minibüsün şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 6 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi ise yaralandı. Ailenin Sokağa çıkma yasağının sona erdiği Hakkari’nin Yüksekova ilçesine dönmek üzere yola çıktığı öğrenildi.

Alınan bilgilere göre, Mersin’den Sokağa çıkma yasağını  kalktığı Hakkâri’nin Yüksekova istikametine giden Sadık Salar (30) yönetimindeki 30 E 1073 plakalı minibüs, bilinmeyen bir nedenden dolayı Diyarbakır'ın Kaldırım Mahallesi yakınlarında şarampole devrildi.

Aracın kullanılamaz hale geldiği kazada sürücü Sadık Salar ile Çiğdem (43), Cahide, Berkan, Caner ve Zehra Salar (4) hayatını kaybetti.

Yaralanan Rabia, Yeknur ve Ferhan (17) Salar ile Kerem Endakçı helikopter ambulans ile kaldırıldıkları Gazi Yaşargil ve Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanelerinde tedavi altına alındı.

Hayatını kaybedenlerin cenazesi Dicle Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırılırken, yaraların çeşitli hastanelerde tedavileri devam ediyor.

Öte yandan minibüstekilerin Yüksekova’daki sokağa çıkma yasağı nedeniyle aylar önce Hatay'ın Dörtyol ilçesindeki yakınlarının gittikleri ilçedeki sokağa çıkma yasağının kalkmasıyla memleketlerine dönmek üzere yola çıktıkların öğrenildi. (Hamza Adiyaman- İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.