banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya karbonmonoksit Balıklıgöl

Diyarbakır Sanat Sokağı esnafından belediyeye tepki

Merkez Yenişehir ilçesinde bulunan Sanat Sokağı’nda 8 ay önce başlatılan projenin bitmemesine tepki gösteren esnaf, devam eden çalışmaların bitmediğini, belediyenin görevlendirdiği müteahhitlerin düzenli hizmet vermediklerini belirterek, mağdur olduklarını söylediler.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinin başlatmış olduğu projenin aylardır bitmediğini belirten Sanat Sokağı esnafı Evrim Sefalı, “Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine ait yaklaşık 8 aydır başlatılmış bir proje vardır.   Bu proje başlatılmış ancak herhangi bir adım ve bir gelişme olmamıştır. Sizler de gördüğünüz gibi her yer çamur, her yer pislik içerisinde hiç bir yerde düzgün bir çalışma yok. Müteahhitlerin getirdiği firmalar yarım yamalak çalışıyor. Belediyemiz sosyal medyada epey etkinlik gösteriyor her yerde kazmalar, kürekler, greyderler paylaşarak ‘belediyemiz çalışıyor’ diyorlar ama hizmet, sosyal medyada paylaşımlarla olmuyor. Hizmet, esnaf, vatandaşı mağdur etmemektir. Halka verilecek hizmet biraz daha halkın kendini rahat içinde görmesidir.” dedi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinin hizmette diğer şehirlerden geri kaldığını ifade eden Sefalı daha sonra, “Şanlıurfa’ya bakıyorum bundan 10 sene önce nasıldı şimdi nasıldır. Aynı şekilde Antep’te öyle, baktığımızda hizmet noktasında Diyarbakır’ı 3’e, 5’e katlamış durumda. Belediyeden isteğimiz şehir merkezini adam akıllı yapmaları ve esnafın mağduriyetini gidermeleridir.”ifadelerini kullandı. (Mustafa Kaynak/M. Hüseyin Temel – İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.