banner2
Öne Çıkanlar PapeAlioune Ndıaye Dergah Camisi İmam Hatibi İbrahim Onat Pamuk (Kütlü) Pakistan MİLGEM Korvet Projesi MİLGEM Korvet Projesi

Diyarbakır Milli Eğitim Şube Müdürü'ne yapılan saldırıya kınama

Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Diyarbakır Şube Başkan Vekili Naif Keleş, Diyarbakır Milli Eğitim Şube Müdürü Bayram Duman’ın bıçaklı ve yumruklu saldırıya uğramasıyla ilgili yazılı açıklama yaptı.

Diyarbakır Milli Eğitim Şube Müdürü Duman’a R. O. tarafından makam odasında yapılan saldırıyı şiddetle kınadıklarını belirten Eğitim-Bir-Sen Diyarbakır Şube Başkan Vekili Keleş, toplumsal sorun haline gelen şiddet olaylarına karşı tavır alınıp, çözüm üretilmesi gerektiğini belirtti.

Milli Eğitim Bakanlığını saldırılara karşı gerekli güvenlik önlemlerini almaya davet ettiklerini aktaran Keleş, “Üzülerek ifade etmeliyiz ki, şiddet toplumsal bir sorun haline gelmiştir. Toplumda bir hak arama yöntemi gibi yaygınlaşıyor. Aklını ve duygularını yönetemeyenler şiddeti seçiyor, kurum içinde gerekli güvenlik tedbirler alınmadığından, şiddeti bir hak arama yöntemi olarak seçenler kurum içinde istediği gibi makam odalarında üyelerimize saldırabiliyorlar. Milli Eğitim Bakanlığının gerekli güvenlik tedbirlerini almaya davet ediyoruz.” dedi.

Sendika olarak sürekli üyelerinin yanında olacaklarını kaydeden Keleş, “Üyelerimizin hayatı ucuz değildir. Sendika olarak üyelerimizin yanında olacağız ve gerekli hukuksa girişimlerde bulunacağız.Dinamik, başarılı, mesleğini çok seven ve çalışma azmi ile hepimize örnek olan üyemiz Bayram Duman’a böyle bir saldırı yapılması bizi derin üzüntüsü içine sokmuştur. Üyemize yapılanı lanetle ve şiddetle kınıyoruz.” ifadelerini kullandı.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.