banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Urfa Tomas Wiesner Qazim Laçi

Siverek'te Feci Kaza: 9 yaralı



Edinilen bilgilere göre, Siverek istikametinden Diyarbakır istikametine doğru giden Bircan Y. yönetimindeki 63 M 0710 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak karşı şeride geçerek Hacı G. idaresindeki 63 EH 004 plakalı yolcu minibüsü ile çarpıştı.

Kazada her iki araçta bulunan Lütfi O, Mehmet A, Hakan E, Hacı G, Bircan Y, İclal S. ve aynı aileden Kadri, İmhan ve Ümmü Gülsüm Ç. yaralandı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda saplık ekibi gönderildi. Minibüste sıkışan sürücü Hacı G. ise itfaiyenin çalışmaları sonucu sıkıştığı yerden çıkarıldı.

Yaralılar Siverek Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Vücutlarının çeşitli yerlerinden kırıklar bulunan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunulmadığı öğrenildi.

Yol ortasında devrilen otomobil ise çekici yardımıyla yoldan çekildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.