banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Sanlıurfa Başbakan

Diyarbakı'daki aldırıyla ilgili 2 kişi gözaltına alındı


Çınar PKK’liler tarafından gerçekleştirilen ve aralarında biri bebek 3 çocuğun da bulunduğu 6 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan bombalı saldırıyla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı.

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz adına yapılan açıklamada, şüpheliler hakkında işlemlerin devam ettiği belirtildi.

Açıklamada, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında M. Ş. Ç. (29) isimli polis memuru ve M. İ. Ç. (4) isimli kızı ile L. A. (35), M. A. A. (10), E. A. (2) ve E. S. B. isimli bir polis eşi olmak üzere toplam 6 kişinin olay yerinde hayatını kaybettiği, 39 kişinin ise yaralandığına yer verildi.

Hayatını kaybeden L.A. , M. A. A. ve E. A. isimli 3 sivil ve polis eşi E. S. B.'ye ait naaşlar üzerinde otopsi işlemlerinin tamamlanıp, cenazelerinin ailelerine teslim edildiği bildirildi.

Açıklamanın devamında, şu ifadelere yer verildi: “Şehit polis memuru ve kızı olduğu değerlendirilen iki naaşın DNA kimliklendirme çalışmalarının devam ettiği, olay nedeniyle olay yeri ve çevresinde kapsamlı araştırma, kriminal olay yeri inceleme ve görüntü çözümlerinin devam ettiği, olay kapsamında 2 şüpheli hakkında işlemlerin devam ettiği ve gözaltında bulundukları kamuoyuna saygıyla duyurulur.” (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.