banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Urfa Balıklıgöl Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Diyanetin Mele Alımına Din-Bir-Der'den destek



Kısa adı DİN-BİR-DER olan, Din Görevlileri Birliği Derneği şanlıurfa şubesinden yapılan yazılı açıklamada, hükümetin bu yönde atacağı adımları desteklediğini bildirdi.



Dernek adına açıklama yapan dernek başkanı, emekli imam Mehmet Cengiz; “Basından öğrendiğimize göre Hükümet bin kadro ile yeni sözleşmeli din görevlisi alacakmış, televole basını ise, bunu Mollalar alınıyor diye alay ediyor, küçümsüyor. Bu çirkin anlayışı kınıyorum. Yaşam tarzı dine saldırmakla geçen bu gericiler dinimizden, Din adamımızdan, Camimizden el çeksinler. Dinimize, saldırmada sınır tanımayan bu cahiller, halk bize niçin oy vermiyor diyorlar, böyle davranır Müslümanların önderleri ile alay ederseniz değil oy almak hiçbir şey alamazsınız. Hâlbuki inançlı halkımız aç kalır, her türlü sıkıntıya göğüs gerer, ama inancına yan bakanı da af etmez. Molla kelimesi İslami bir terimdir neden birilerini rahatsız ediyor anlamış değiliz. Molla dedikleriniz istila güçlerine karşı nerede durduklarına baksınlar. Din Görevlileri Birliği Derneği olarak Medrese tahsilli hocalarımızın geç olsa da taltif edilmelerini, destekliyor, çaba gösterenleri alkışlıyoruz. Terörle mücadele de kurşundan daha tesirli, Kurulacak fabrikalardan daha verimli olanı kim istemesin ki?  Hayırlı uğurlu olsun” dedi.   
www.balikligol.com


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.