banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa karbonmonoksit Balıklıgöl Tomas Wiesner

Divanyolu Caddesi yeniden trafiğe açıldı

Şanlıurfa'da geçtiğimiz ay araç trafiğine kapatılan divanyolu caddesi yeniden trafiğe açıldı. durumdan habersiz sürücüler caddeyi kullanmakta tereddüt etti. Bayram öncesi caddenin açılması esnafı sevindirdi

Geçtiğimiz ay araç trafiğine kapatılan divanyolu caddesi yeniden trafiğe açıldı. 7 temmuz 2012 tarihinde şanlıurfa belediyesi tarafından araç trafiğine kapatılan divanyolu caddesi yeniden trafiğe açıldı.

Sabah saatlerinden itibaren divanyolu caddesi’nde trafik eskisi gibi akmaya başladı. uygulamada geriye dönüş yapılmasıyla Haşimiye Meydanı’ndaki otomatik bariyerlerde kaldırıldı.

Geçtiğimiz ay kapatılan kapaklı pasajı-haşimiye arası yolda sadece halk otobüsleri çalışıyordu. araçlar büyükyol vali fuat caddesi istikametinden balıklıgöl'e ulaşırken, su meydanı yönünden asfalt caddesine geliş yönü belirlenmişti.

Bölgedeki esnaf bu duruma itiraz ederek belediye başkanı dr. ahmet eşref fakıbaba ile görüştü. cadde üzerinde bulunan konukevleri müşterinin gelmediğinden şikayet ederken, esnaf ise işlerinin %60 azaldığını belirtti.

Esnaf: yolun tekrar açılması bayram hediyesi gibi oldu. Yolun tekrar araç trafiğine açılmasından dolayı oldukça memnun olduklarını belirten cadde esnafı, “allah bakanımız faruk çelik, vali celelattin güvenç ve tüm mülki amirlerimizden razı olsun. bizlerin sorunlarını dinlediler. bizi düşünerek bu kararı aldılar. bayram hediyesi gibi geldigini söyledi

Alınan kararla tekrar eski sisteme dönen divanyolu caddesinin ilerleyen günlerde yeniden kapatılabileceği öngörülüyor.

Öte yandan yolun araç trafiğine açıldığından habersiz olan sürücüler, yasak kararının ardından belirlenen güzergâhı kullanmaya devam etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.