banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Urfa Balıklıgöl Tomas Wiesner

DİVAN YOLU CADDESİ  ULAŞIMA AÇILDI

  Çalışmaların ardından yol araç trafiğine açılırken, R1 ve R2 toplu taşıma araçları ise yeni güzergâhtan yolcu seferlerine başladı.
Tarihi bölgede yer alan Akarbaşı, Haşimiye ve Divanyolu’nda bölge esnafından gelen görüşler ve yapılan anketler neticesinde kısa süre içerisinde alt ve üst yapı çalışmalarına başlayan Büyükşehir Belediyesi, zemini bozuk yolun taşlarını sökerek yolu sıcak asfalt ile buluşturdu.

Çalışmalar kapsamında asfalt yapılıp iki şerit haline getirilen yolda, toplu taşıma araçları için ayrı şeritler oluşturuldu. Öte yandan yapılan yolla birlikte yayalar içinde kaldırımlar düzenlenip genişletildi.

DOĞALGAZ ÇEKİLDİ KABLOLAR YER ALTINA ALINDI

           ŞUSKİ, Aksa Doğalgaz, Türk Telekom ve TEDAŞ ile koordineli çalışan büyükşehir belediyesi ekipleri, söz konusu caddenin her iki şeridindeki çalışmalarını bitirirken bölgede birçok yeniliğe imza attı.

            Büyükşehir ekipler yürütülen alt ve üstyapı çalışmaları kapsamında caddenin kenar kısmına kanal açtı, ardından Aksa Doğalgaz ekipleri doğalgaz borularını döşedi.
 
           Çevrede meydana gelebilecek olası bir yangın ve doğal afete müdahale için de ekipler, caddenin muhtelif yerlerine  "yangın söndürme ünitesi" yerleştirdi. DEDAŞ ekipleri ise elektrik hatlarını yer altına aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.