banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Sanlıurfa Haber Pirhalil Gaziantep Martin Vitik

Dilipak'tan dudak uçuklatan iddialar
Abdurrahman Dilipak'ın bugünkü yazısında yer alan iddialara göre, İsrail kesenin ağzını açtı, Ağustos ayında Türkiye'de ortalık karışacak, askeri şura ile başlayacak olaylar CHP-MHP ittifakı ile sürecek.
Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak bugünkü köşesinde çarpıcı iddialarda bulundu."İki gündür uçkur ve rüşvet hikayelerini boşuna yazmadım" diyen Dilipak, kaset bombalarının patlayacağını iddia etti.
Dilipak'ın iddiasına göre Ağustos'ta Türkiye'de ortalık fena karışacak. Nokta hedeflere saldırılar başlayacak. Kaset savaşları ve yolsuzluk dosyaları ile fırtınalar kopacak. İşin içinde İsrail de var. MHP ile CHP ile yeni bir koalisyon kurulacak. Cemaatte buna destek verecek.
KASETLER PATLAYACAK
İşte Dilipak'ın anlattıkları;
"İsrail Türkiye'nin önlenemeyen yükselişini durdurmak adına şeytanla bile koalisyon yapabilir.. Piyasa son derece hareketli.. Herkesin bir planı var, ama Allah'ın da bir planı var.
Galip olacak olan O'nun planıdır kuşkusuz..
Kimilerine göre, Ağustos ortalarından itibaren, Askeri Şura tartışmaları ile birlikte nokta hedeflere saldıracaklar. Bir yandan da kaset savaşları, yolsuzluk dosyaları gelecek gündeme..
Hedef Erdoğan'ı ve AK Parti'yi köşeye sıkıştırmak.
CHP VE MHP İTTİFAKINA CEMAAT DESTEĞİ
Hani şu CHP-MHP koalisyonu hikayesi var ya, o da senaryonun bir parçası.. Aslında hikayenin devamı var. AK Parti'den 50 kadar milletvekilini koparmayı planlıyorlar. Cemaate yakın çevreleri de yanlarına alıp bir CHP-MHP-yeni oluşum koalisyonu kuracaklar.. AK Parti'yi muhalefete itecekler. Daha sonra da ikinci bir hamle ile bir o kadar daha milletvekilini, tehditle, şantajla, menfaat temin ederek yanlarına alacaklar..
TUNCELİLİLERİ SOKAĞA DÖKECEKLER
AK Parti'de umutsuzluk doğurmak için barış sürecini sabote edecekler. O da yetmeyecek, Marksist illegal gurupları sahaya sürecekler. Tuncelilileri ve Nusayri kesimi sokağa çekmek için her türlü provokasyon denenecek.
Bir umutlan da öğrenciler. İşçiler hareket etmiyor. Ama üniversiteler provokasyona daha kolay geliyor.. Onun için Eylül'ü beklemeleri gerekiyor. 29 Ekim'e doğru laiklik, irtica, din devleti, insanların hayatlarına müdahale anlamına gelecek bir sürü plan hayata geçirilebilir..
KÜRTLER SAHAYA ÇEKİLMEYE ÇALIŞILACAK
Gezi grubunu dağıtmayacaklar.. Marjinal grupları bir şekilde gündemde tutmaya devam edecekler.. Piyasa maniple edilmeye çalışılacaktır bu arada. Suriye konusu kaşınmaya devam edecek, barışa karşı Kürt grupları sahaya çekilmeye çalışılacak, akla gelen her yolu deneyecekler..
Bu konuda Ergenekon'un aktif unsurları da devrede olacak.. Onlar zaten intikam için bir bahane arıyorlar..Hükümet üyelerinin eli armut toplamıyor tabii ki... 28 Şubat soruşturmasında yeni dalgalar gelecek mi görecegiz.
ERDOĞAN'IN EN YAKINLARINA BİLE...
Topyekun saldırıya geçecekler. İçeriden ve dışarıdan, hatta diyorum Erdoğan'ın en yakın çalışma arkadaşlarına bile kanca atmaya çalışıyorlar diye haberler geliyor.
O UÇKUR İŞİNİ BOŞUNA YAZMADIM
İki gündür o uçkur ve rüşvet hikayelerini boşuna yazmadım.. AK Parti bir yandan gelecek yerel seçimler için yenilenecek adaylar konusunda titiz bir çalışma başlatmalı, bir yandan da seçim sathı mailini beklemeden kabinesini revize etmeli.. Keşke Erdoğan parti teşkilatındaki isimleri de bir kez daha gözden geçirse, ne iyi eder.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.