banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Haliliye Emir Preldzic 4 Sanlıurfa Haber

Dikkat! Son 3 gün...

konuyla ilgili olarak Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Şube Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi:  Sürücü Belgesi almak amacıyla Müracaat Eden Vatandaşlarımızın Dikkatine!
Özel Motorlu Taşıt Sürücüleri Kursu Yönetmeliğinin Geçici 2. Maddesinde yapılan değişiklikle, 29.05.2013 tarihinden önce düzenlenmiş sürücü sertifikalarının 2 yıl içinde sürücü belgesine dönüştürülmesi aksi takdirde sertifikaların geçerliliğinin sona ereceği belirtilmiştir.

Bu nedenle 29.05.2013 tarihinden eski sürücü sertifikaları olanların sürücü belgesi alma hakkını kaybetmemeleri için 29.05.2015 tarihine kadar Trafik Tescil Şube Müdürlüğüne başvurmaları gerekmektedir.

Bu durumda olan vatandaşlarımızın haklarını kaybetmemeleri için 24.05.2015 ile 29.05.2015 tarihleri arasında randevu almadan da Trafik Tescil Şube Müdürlüğüne müracaat etmelerine imkân tanınmıştır.

    Basına ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.