banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Erdoğan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan PTT 1. Lig

DİKKAT!.. Fotoğraf yarışmasında son 6 gün

Ev hanımından öğrencisine varıncaya kadar herkese açık olan yarışmada, birinciliği kazanacak fotoğrafları çekenlere bir profesyonel fotoğraf makinesi ile bir akıllı cep telefonu verilecek.


Her yıl olduğu gibi bu yıl da Ocak ayının 2.haftasında Enerji Tasarrufu Haftası kutlanıyor. Bölgede ve dünyada enerjinin ne denli önemli olduğunun bilincinde olan Dicle Elektrik’in, bölge halkında da bu bilinci geliştirmek, enerji tasarrufu ve enerjinin daha verimli kullanılmasını teşvik etmek amacıyla düzenlediği fotoğraf yarışması, 19 Ocak Pazar günü mesai bitiminde sona eriyor.

Yarışmada son 6 güne girilirken, çok sayıda kişi gerek cep telefonları ile gerekse fotoğraf makineleri ile çektikleri fotoğraflar ile yarışma için başvuruda bulundu. Yarışmada daha önce herhangi bir yerde kullanılmış veya ikinci bir şahsa ait eserler kabul edilmezken, yarışma için çekilen fotoğrafların ya CD’ye kopyalanmış olarak Dicle EDAŞ’ın Diyarbakır’daki merkezinde bulunan Medya İletişim Birimi’ne, ya da dedasemedya@dicleedas.com.tr adresine e-mail olarak atmaları gerekiyor.

Yarışmaya katılacak eserlerin değerlendirmesini, konusunda uzman kişilerden kurulu yarışma jürisi yapacak ve yarışma için gönderilen eserlerin kullanım hakkı Dicle EDAŞ’ın olacak. Yarışmanın sonucu Enerji Tasarrufu Haftası’nın bitiminin ardından açıklanacak, hak sahiplerine ise ödülleri daha sonra düzenlenecek törenle verilecek.

Yarışmada profesyonel dalda birinciliğe layık görülecek eser sahibine profesyonel bir fotoğraf makinesi, amatör dalda birinci seçilecek eserin sahibine ise ödül olarak bir akıllı telefon verilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.