banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Dicle nehrine giren 4 çocuk boğuldu

Bugün saat 19.30 sıralarında Dicle Nehrine serinlemek için giren 3’ü kardeş olmak üzere 4 çocuk akıntıya kapılarak boğuldu. Boğulanlardan 3’ünün cansız bedenine ulaşılırken, diğer çocuğu  arama çalışmaları devam ediyor.

Edinilen bilgilere göre bugün saat 19.30 sıralarında Yafes mahallesinden geçen uluslararası İpek yolunun Konak Mahallesi civarındaki Dicle Nehrine serinlemek için girenüçü kardeş dört çocuk, akıntıya kapılarak boğuldu.

Olayın duyulması üzerine olay yerine Cizre Belediyesine bağlı dalgıç ekipleri ile çevredeki vatandaşlar, Dicle Nehrinde arama çalışmaları başlattı. Aramalar sonucunda boğulan çocuklardan Beşir Acar (8) İsa Acar (10) ve Mahmut Acar’ın ( 11) isimli kardeşlerin cansız bedenleri bulunup, olay yerinde bekletilen ambulanslar ile Cizre Devlet Hastanesine kaldırıldı.

İsmi henüz öğrenilemeyen diğer çocuğu arama çalışmaları ise devam ediyor.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

(İLKHA)

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.