banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

DİCLE ELEKTRİK ÇALIŞANLARI İFTARDA BULUŞTU

İftar yemeğinde bir araya gelen üst düzey yöneticiler ile personel, bol bol sohbet etme imkânı buldu.

Ev sahipliğini DEPSAŞ Genel Müdürü Neşet Demirbağ ve Dicle EDAŞ İl Müdürü Esin Eroğlu’nun yaptığı iftar yemeğine Dicle EDAŞ ve Dicle EPSAŞ Şanlıurfa İl Müdürlüklerinde çalışan tüm personel katıldı. İftar yemeğine yönetim kadrosundan ise Dicle EPSAŞ Yönetim Kurulu Üyeleri M. Akif Köse, Mustafa Yılmaz, Dicle Elektrik Basın Sözcüsü Gökay Üstün, İnsan Kaynakları Direktörü Can Demir, Genel Koordinatör M. Necat Tur, Dicle EDAŞ Genel Müdürü Murat Karagüzel ile Projeler Direktörü Haydar Özmen, Dicle EPSAŞ İl Müdürü Şükrü Bereket, Batman İl Müdürü Murat Dursun ve diğer birim yöneticileri katıldı.

İftar öncesi bir konuşma yapan Dicle EPSAŞ Genel Müdürü Neşet Demirbağ, iftar yemeğine katıldıkları için tüm çalışanlara teşekkür etti. Demirbağ konuşmasında, "Bu mübarek günde davetimize icabet ettiniz ve iftarınızı bizimle açtınız. Biz zor ve meşakkatli bir iş yapıyoruz. Böyle güzel bir günde iftarda bir araya geldik. Kaynaşıp muhabbet ediyoruz. Bu bizi mutlu ediyor. Geleneksel iftar yemeğimize hepiniz hoş geldiniz” dedi.

Yoğun çalışma temposu nedeniyle bir araya gelemeyen Dicle Elektrik çalışanları, iftar yemeğinin yarattığı bu güzel fırsatı bol bol sohbet ederek değerlendirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.