banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sac Kavurması PKK imam Halil Şeffaf Abdullah Gül Müslüm Gürses yoğun bakımda

DİCLE ELEKTRİK BASINLA BULUŞTU



BASIN MENSUPLARI İLGİ GÖSTERDİ

Dicle Elektrik tarafından El Ruha Oteli’nin bahçesinde canlı tasavvuf müziği eşliğinde verilen iftar yemeğine Şanlıurfa’daki ulusal ve yerel basın temsilcileri yoğun ilgi gösterdi. İftar yemeğine Dicle Elektrik adına Dicle EPSAŞ Genel Müdürü Neşet Demirbağ, Dicle EDAŞ Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Yılmaz, Dicle EDAŞ Tarımsal Sulama Müdürü Yusuf Kara ile Dicle Elektrik Kurumsal İletişim Yöneticisi Atilla Korkmaz ile Dicle EDAŞ ve Dicle EPSAŞ yöneticileri katıldı.

‘KAMPANYADAN YARARLANIN’ ÇAĞRISI

Sıcak bir atmosferde geçen iftar yemeğinde konuşan Dicle EPSAŞ Genel Müdürü Neşet Demirbağ, başlattıkları ‘Helalleşme Kampanyası’nın son günlere gelindiğini belirterek, ‘‘Dicle Elektrik tarafından 6 ilde hayata geçirdiğimiz 2015 yılı Tarımsal Sulama Kampanyası devam etmektedir. Bu kampanya, bir fırsat, bir helalleşme kampanyasıdır. Burada tabii ki çiftçilerimizin ciddi masrafları var. Biz de çiftçilerimize destek olsun diye yüzde 75’e varan bir indirim kampanyası düzenledik. Bu kampanya 26 Mayıs’ta başlandı ev 30 Haziran’da sona erecek. Kampanyada son günlere yaklaştık. Yüksek bir katılım var. Gelen çiftçilerimiz bu kampanyadan faydalanıyor. Bu güne kadar gelemeyen çiftçilerimize sesleniyorum, bir an önce gelip bu kampanyadan faydalansınlar.’’ şeklinde konuştu.

“YAKILAN ANIZLA KENDİLERİNİ ELEKTRİKSİZ BIRAKMASINLAR”

Konuşmasında, son günlerde artan ve tarlalardan geçmekte olan elektrik hatlarını da tehdit eden anız yangınlarına da değinen Dicle EPSAŞ Genel Müdürü Neşet Demirbağ, ‘’Anız yanınca canlılar yok oluyor. Toprak zarar görüyor. Bizim elektrik şebekelerimiz zarar görüyor. Elektrik direklerimiz yanıyor. Buradan tüm Urfalı hemşerilerimize sesleniyorum, anız yakmasınlar. Hem toprağa, hem canlılara, hem de toprağa zarar vermesinler. Kendilerini de elektriksiz bırakmasınlar. Bu konuda hassas davranmalarını rica ediyorum’’ dedi. 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.