banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Dicle EDAŞ, Batman'da kış hazırlıklarını sürdürüyor

Dicle Elektrik Dağıtım Şirketi, kış mevsimi öncesinde başlattığı bakım ve onarım çalışmalarını il ve ilçe merkezlerinin yanı sıra kırsalda da sürdürüyor.

İl genelinde yapılacak çalışmalar ile ilgili olarak Batman’da Dicle EDAŞ Genel Müdürü Murat Karagüzel, İl Müdürü Murat Dursun, şirketin bazı diğer yöneticileri ve yüklenici firma yöneticilerinin katıldığı kapsamlı bir değerlendirme toplantısı düzenlendi. 

Kış öncesi alınacak tedbirler ve yapılacak çalışmalar ile ilgili yüklenici firma yöneticileriyle bir araya gelen Dicle EDAŞ Genel Müdürü Murat Karagüzel, sorumluluk alanlarında bulunan Diyarbakır, Batman, Mardin, Siirt, Şırnak ve Şanlıurfa’da kış ayları için gerekli tedbirlerin alınmakta olduğunu söyledi.

Toplantıya katılan Batman İl Müdürlüğü ve yüklenici firma yöneticileri de tüm birimleri ile kışa hazır olduklarını, çalışmaların planlanan çerçevede sürdürüldüğünü bildirdiler. Elektrik arızalarına sebep olan etkenlerin yanı sıra bakım ve onarım çalışmalarının da masaya yatırıldığı toplantıda, Batman’da yapılan yatırımların verimliliği de ele alındı. Kentte Dicle EDAŞ tarafından 2015 yılında programlananın üzerinde yatırım yapılacağına yer verildi.

Toplantıya katılan İl Müdürü Murat Dursun, önümüzdeki kış mevsiminde kayıt dışı elektrik kullanımı ve israf nedeniyle sıkıntı yaşamamak için yazdan bu yana planlı bir şekilde gerekli çalışmaları yapmakta olduklarını söyledi.

Batman’daki elektrik altyapısının 750 bin nüfusa yetecek düzeyde olduğuna da dikkat çeken İl Müdürü Dursun, “Ancak kayıt dışı kullanım ve aşırı düzeydeki elektrik israfı, şebekelerimizi ciddi şekilde tahrip ediyor. Ek önlemler almaya çalışıyoruz.” dedi.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.