banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

Devrilen traktörün altında kalan baba ile oğlu hayatını kaybetti

Tarsus’ta traktörün devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında traktörün altında kalan baba ile 10 yaşındaki oğlu hayatını kaybetti.

Kaza, Tarsus’a 12 kilometre uzaklıktaki Sayköy Mahallesi Tilki Durağı Eğriçam mevkiinde meydana geldi. Mehmet Toros (36) yönetimindeki 33 PL 579 plakalı traktör, Tilki Durağı Eğriçam mevkiinde sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu yol ile üzüm bağı tarlası arasındaki şarampole yuvarlandı.

Kazada, sürücü Toros ve traktörde bulunan oğlu Ahmet Toros (10)  traktörün üzerlerine devrilmesi sonucu olay yerinde feci şekilde can verdi. Baba ile oğlunun cenazeleri, cenaze arabasıyla Tarsus Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öte yandan, 3 çocuk babası Mehmet Toros’un yaklaşık 10 gün önce aldığı tarlanın tesviyesini yapmak için Dedeler Köyü İlköğretim okulunda 4’ncü sınıf öğrencisi olan oğluyla birlikte tarlaya giderken kaza yaptığı öğrenildi. (A. Hakim Kurt-İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.