banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Türkiye Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Devlet şehit yakınlarına ve gazilere kurban'da sahip çıktı

Şehit yakınları ve gazilerle sohbet eden Vali Güvenç, burada bir açıklama yaparak, Kurban Bayramının arifesinde Bayramın ülkemize, milletimize, bütün İslam âlemine ve bütün dünyaya barış ve kardeşlik getirmesini dileyerek, “Özellikle komşumuz Suriye’deki karışıklığın, savaşın bitmesini içtenlikle temenni ediyorum” dedi. Bayramın ülkemizde de kalıcı bir barışa, dostluğa kardeşliğe ve hoşgörüye vesile olması temennisinde bulunan Vali Güvenç, sıkıntılı geçen 2012 yılının bayramın geldiği bu son günlerde barışın ve kardeşliğin geliştiği ve yeşerdiği bir dönem olmasını diledi.

Bu bayramda da şehit ve gazi yakınlarıyla beraber olacaklarını kaydeden Vali Güvenç, “Sürekli minnet ve şükran duyduğumuz şehitlerimizi rahmetle anacağız. Aramızda olan gazilerimizi teşekkür edeceğiz. Bugün de onlarla bayramlaşıp hediyelerimizi takdim ediyoruz. İnşallah bayramın ikinci günü Cuma namazından sonra da saat 13.00’da Hacı Bekir’de tüm halkımızla bayramlaşacağız. Herkesi oraya davet ediyorum. Onun dışında da ilçelerimizde bayramlaşma yapacağız” dedi.

Uzun bayram tatili dolayısıyla trafiğe çıkacak olan vatandaşlardan dikkatli olmaları yönünde telkinde bulunan Vali Güvenç, her bayram çok sayıda insanımızın trafik kazalarında hayatını kaybettiğini bu yüzden acele edilmemesi gerektiğini kaydetti. Vali Güvenç, bayram süresince hastanelerin, itfaiyenin, polisin ve bütün kamu görevlilerinin halkımızın refahı ve huzuru için yirmi dört saat esasına göre görevde olacaklarını belirterek, “Şimdiden tüm Şanlıurfalıların, yediden yetmişe herkesin bayramını içtenlikle kutluyorum. Bayram inşallah anlamına uygun bir şekilde yaşanır. Barışa, kardeşliğe, birbirimiz arasındaki beraberliğe vesile olur, kardeşliğimizi geliştirir. Bu duygularla herkesin bayramını kutluyorum” dedi.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Şanlıurfa Şubesi Başkanı Hasan Aslan ise, tüm İslam âleminin bayramını tebrik ederek, yoğur iş temposuna rağmen, geldiği günden bu yana kendilerini yalnız bırakmayan, desteğini esirgemeyen Vali Güvenç’e şükranlarını iletti.

Konuşmaların ardından Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, şehit yakınları ve gazilere bayram hediyelerini takdim etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.