banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

DESOB Sur esnafından aidat almayacak

Diyarbakır Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (DESOB), 28 gündür sokağa çıkma yasağının devam ettiği merkez Sur ilçesindeki esnaftan 2016 yılı aidatlarını almayacağını duyurdu.

DESOB Başkanı Alican Ebedinoğlu adına yapılan açıklamada, ilçede yaşanan çatışmalardan dolayı esnafın kepenk kapatmış olması nedeniyle böyle bir karar alındığı belirtildi.

Açıklamada, “İlimiz Sur ilçesinde yaşanan çatışmalar nedeni ile faaliyetlerini yürütemeyen Sur esnaflarımız için birliğimiz ve bağlı odalarımızın 29 Aralık 2015 tarihinde yapmış olduğu toplantılar neticesinde, Sur ilçemizde faaliyet gösteren tüm esnaflarımızdan 2016 yılı aidatların alınmaması kararı verilmiştir.” ifadelerine yer verildi.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.