banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Derik'te çatışmalar devam ediyor

Sokağa çıkma yasağının devam ettiği Mardin’in Derik ilçesinde çatışmalar sürüyor. Sabah saatlerinde askeri araca düzenlenen roketli saldırıda bir asker hayatını kaybetti, devam eden çatışmada bir askerle bir sivil yaralandı.

Konuyla ilgili olarak Genelkurmay Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, saat 08.30 sıralarında düzenlenen saldırıda yaralanan bir askerin kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği belirtildi. Açıklamada, devam eden operasyonlarda ise saat 10.45'te bir askerin ağır yaralandığı kaydedildi.

Merkez Küçükpınar Mahallesinde yaşanan yoğun çatışmalarda ise bir sivilin yaralandığı ve ambulansın bölgeye gidemediği belirtiliyor.

İlçede devam eden operasyonlara havadan da destek veriliyor.

Öte yandan sokağa çıkma yasağı ilan edilen mahallelerde çatışmanın arasından kalan halk, ölüm tehlikesini göze alarak evlerini terk ediyor. 

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.