banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

'Deprem yönetmeliğine uygun hareket etmeliyiz'

Kızılay Batman Şube Başkanı Sabahattin Tezdiğ, 23 Ekim 2011’de meydana gelen Van depreminin 4. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak depremle ilgili uyarılarda bulundu. Tezdiğ, Van depreminde hayatını kaybedenlere baş sağlığı diledi.

23 Ekim 2011'de yaşanan deprem ile sadece Van’ın değil tüm Türkiye’nin sarsıldığını belirten Tezdiğ, depremin hasarlarının felaketten sonra sergilenen dayanışma ile değil, depremden önce alınacak olan önlemlerle azaltabileceğini vurguladı.

Tezdiğ, “Bizler ülkemizin deprem tehlikesi altında olduğunu unutmamalıyız. Deprem ve diğer tabii afetlere karşı almamız gereken tedbirleri sürekli gündemde tutmalı, vatandaşlarımızla ve kurumlarımızla bir bütünlük içerisinde her zaman hazırlıklı olmalıyız. Canımızın, malımızın ve binalarımızın güvenliği için plansız ve kaçak yapılaşmadan kaçınmalı, deprem yönetmeliğine uygun hareket etmeliyiz.” dedi.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.