banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

Denizli Davet-Der kahvaltıda üye ve gönüllüleriyle buluştu

Açıldığı 2102 yılından bu yana İrşad Der adıyla yaptığı hayırlı hizmet ve yardımlarla Denizli halkının teveccühünü kazanan ve geçtiğimiz günlerde isim değişikliğine giderek' Hakk'a Davet İlim Eğitim Gençlik Kültür ve Dayanışma Derneği' adını alan Denizli Davet Der, yeni adıyla düzenlediği ilk etkinlikte üye ve gönüllüleriyle bir araya geldi.  

Dernek binasında düzenlenen kahvaltı programında üye ve gönüllüleriyle bir araya gelen dernek yöneticilerinden Halil Çelik kahvaltı sonrasında 2016 Kutlu Doğum Siyer Sınavı için kısa bir bilgilendirme yaptı.

Siyer sınavına başvuruların dernek binasında kabul edildiğini belirten Çelik, sınavın düzenlenmesindeki amacın Hz. Peygamberi halka tanıtıp sevdirmek olduğunu ifade etti.

Kahvaltı programı yapılan duanın ardından sona erdi. (Ahmet Ural-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.