banner2
Öne Çıkanlar toz Sugeldi Candeias Douglas Tanquee Trendyol 1. Lig

Deniz Feneri Şanlıurfa yardım dağıtımları sürüyor‏



15 yıldır dünyanın neresinde olursa olsun yoksullar ve ihtiyaç sahipleri için çalışan Deniz Feneri, Şanlıurfa’da 3.000 ihtiyaç sahibi aileye ulaşıyor.

Deniz Feneri’nin, Türkiye’ye sığınan Suriyeli 10 bin misafir aileye ulaştırılmak üzere yola çıkardığı 16 tır gıda yardımından 5 tırlık kısmı Şanlıurfa’da dağıtılıyor.

Şanlıurfa’da kampların dışında kalan Suriyeli muhacir aileler ve ihtiyaç sahibi Şanlıurfalı aileler kendilerine verilen 2 koli gıda ve 1 koli temizlik malzemesi yardımı ile Ramazan ayını rahat geçirecekler.

Dağıtımlar, Deniz Feneri Şanlıurfa Temsilciliği, Deniz Feneri Doğu Anadolu Temsilciliği ve Gönüllü Şanlıurfalı ekipler tarafından tüm gün yapılıyor. Dağıtımların önümüzdeki hafta içinde tamamlanması planlanıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.