banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen ilçe Mardin

Denetimli Serbestlik İş birliği protokolleri yenilendi

Bingöl Denetimli Serbestlik Müdürlüğünce, paydaş kurumlar ile iş birliği protokolleri yenilenerek, Kurum Müdürlerine plaket takdim edildi.

Kamu kurum ve kuruluşları ile Sivil Toplum Kuruluşlarının denetimli serbestlik hizmetlerine katkılarını sağlamak amacıyla, 2014 yılında yapılan işbirliği protokolü çerçevesinde 2015 yılında yapılan çalışmaların gözden geçirilmesi, 2016 yılında yapılacak çalışmaların planlanması ve katkı sağlayanlara plaket takdimi için Bingöl Denetimli Serbestlik Müdürlüğünce toplantı yapıldı.

Toplantıya, Bingöl Cumhuriyet Savcısı Uygur Meydan, Bingöl Denetimli Serbestlik Müdürü Orhan Kaykaç, Bingöl İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Mehmet Emin Boğatekin, iİ Sağlık Müdürü Abdullah Demir, İl Müftüsü Mecit Can, İl Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Ahmet Burtaşkıray katıldı.

Toplantıda Sosyolog Zülküf Elçin tarafından yapılan sunumda, 2014 yılında yapılan işbirliği protokolü çerçevesinde adı geçen paydaş kurumların uzmanları tarafından, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğünce ‘Öfkeyle Başa Çıkma’ ,  Müftülük ‘İslam’da Hoşgörü ve Müsamaha’ , Sağlık Müdürlüğü ‘Bulaşıcı Hastalıklar ve Korunma Yöntemleri’ , ‘İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü  ‘Doğal Afet ve Acil Yardım’  ve Milli Eğitim Müdürlüğü  ‘Milli ve Manevi Değerler’ gibi konularda 2015 yılı içerisinde 35 adet seminer faaliyetinin gerçekleştirildiği ve bu seminerlere bin 896 yükümlünün katıldığı belirtildi.

Toplantıda   2016 yılı içerisinde denetimli serbestlikten yararlanan yükümlülere verilecek seminerlerin tarih, sayı ve yerleri programlanarak,  2016 yılı seminer takvimi oluşturulup  imza altına alındı.

Program, Kurum müdürlerine katkılarından dolayı Cumhuriyet Savcısı Uygur Meydan tarafından plaket verilmesiyle   sona erdi.(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.