banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Demokrasi yolu trafiğe açıldı
Şanlıurfa’nın simgesi ve Turizmin kalbine doğru giden Demokrasi Caddesinin yenilerek trafiğe açılması cadde esnafını ve sürücüleri sevindirdi.



Şanlıurfa Belediye Başkan Yardımcısı Habib Aslan Demokrasi Caddesinde çalışmaların gecikmeli ilerlemesinden dolayı cadde esnafından ve Şanlıurfalılardan hem özür diledi hem de caddenin Şanlıurfalılara hayırlı olmasını diledi.



Belediye Başkan Yardımcısı Habib Aslan yaptığı açıklamada şunları söyledi:”Bu gün itibariyle demokrasi caddemizi trafiğe açtık. Bildiğiniz gibi demokrasi caddemizi yeniledik. Çünkü orası turizm caddemiz. Turizmimizin kalbi olan Balıklıgöl’e giden bir yol. Demokrasi caddemizde alt yapı çalışmaları yenilendi. Tedaş’ın yer altına alması gereken hatlar vardı onlar tamamlandı. Demokrasi caddesindeki çalışmalarımız da gecikmeler oldu. Çünkü Tedaş’ın çalışmaları ve iki bayram dolayısıyla aksamalar oldu. Ancak bugün itibariyle trafiğe açmış olduk. Bu gecikmelerimizden dolayı daha doğrusu elimizden olmayan nedenlerden dolayı yaşanan gecikmeden dolayı Şanlıurfalı hemşerilerimizden bir kez daha özür diliyoruz. Ancak gerçekten güzel bir cadde ortaya çıktı. Urfa’ya yakışan bir cadde ortaya çıktı. Demokrasi Caddesindeki esnaflarımıza ve bütün Şanlıurfalı hemşerilerimize bu caddemiz hayırlı olsun.”
www.balikligol.com


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.