banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Demokrasi Caddesine Neşter

  Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Büyükyol(Vali Fuat)Caddesi'nde sürdürülen cephe sağlıklaştırılması çalışmalarına Demokrasi Caddesi'nde de başladıklarını söyledi.

    Sıva, boya ve görüntü kirliliği oluşturan etkenlerin ortadan kaldırılarak aslına uygun bir şekilde restore edildiği Büyükyol'da çalışmaların son aşamaya geldiğini belirten Başkan Fakıbaba, 4 günden bu yana çalışmalara Demokrasi Caddesi'nde başlandığını ifade etti.

    Şanlıurfa Belediyesi KUDEB (Koruma Uygulama ve Denetleme Teknik Elaman Bürosu) tarafından yürütülen sağlıklaştırma çalışmalarından oldukça memnun olduklarını dile getiren bölge esnafı ise Belediye Başkanı Fakıbaba ve ekibine teşekkür ettiler.

     Önce Büyükyol ardından Demokrasi Caddesi'nde yapılan çalışmaların daha sonra Türk Meydanı, Bey Kapısı ve Kalkan Yokuşu'nda devam edeceğini kaydeden Fakıbaba, "Şanlıurfa'da büyük değişimler yaşanıyor. Halkımıza verdiğimiz sözü tutmaya çalışıyoruz. Amacımız modern ve yaşanabilir bir Şanlıurfa oluşturmak" dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.